Tiger Woods. Arkivbild.
Tiger Woods. Arkivbild.

Tiger Woods comeback, efter en långdragen ryggskada, kommer att dröja ytterligare.Beskedet väcker frågan om han har förmågan att återvända till den högsta nivån i sporten som han en gång dominerade.

Efter 14 månaders skadefrånvaro från golfbanorna skulle Tiger Woods göra comeback i PGA-tävlingen i Napa, Kalifornien. Men på måndagen kom beskedet – den forne världsettan lämnar återbud och hans comeback försenas ytterligare.

– Efter en hel del självrannsakan och ärlig reflektion, vet jag att jag ännu inte är redo att spela på PGA-touren eller att tävla i Turkiet, säger Woods, som planerade att spela en tävling i Antalya i november.

– Min hälsa är bra, och jag känner mig stark, men mitt spel är sårbart och inte så bra som det måste vara, tillade Woods.

Golfstjärnan, med 14 majorsegrar på meritlistan, har inte tävlat sedan augusti 2015. Han har länge dragits med ryggproblem och opererades i september förra året.

Nu hoppas 40-årige Woods på comeback i Bahamas första veckan i december, i en inbjudningstävling som han själv står bakom och där bland andra Henrik Stenson ska vara med.

Woods var en av vicekaptenerna bakom Davis Love III då USA vann Ryder cup över Europa nyligen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset