Zlatan Ibrahimovic har det lite svårt med målproduktionen i Manchester United. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic har det lite svårt med målproduktionen i Manchester United. Arkivbild.

Sju raka matcher har gått utan att Zlatan Ibrahimovic har gjort mål för Manchester United.Men tränaren José Mourinho har inte tappat tron på sin svenska superstjärna.– Hans attityd är alltid briljant, säger han.

Mourinho menar att målen kommer att börja ramla in för Ibrahimovic.

– Han gör alltid en bra insats för laget. Han skapar många chanser och missar många lägen, säger Unitedtränaren.

Kritiken mot den svenske anfallaren har varit massiv i brittiska medier efter att han bara lyckats göra ett mål på de elva senaste framträdandena i Unitedtröjan, och alltså gått mållös från sju matcher i rad.

Å andra sidan har ingen i United gjort mål de tre senaste matcherna, och laget har totalt bara gjort 13 mål på tio ligamatcher.

Manchester United har halkat ner till åttonde plats i Premier League-tabellen och möter nästjumbon Swansea på söndag. Flera brittiska fotbollsexperter har sagt att de nu hellre vill se unge Marcus Rashford på Ibrahimovics plats i startelvan. Men Mourinho verkar tycka annorlunda.

– I varje match i Premier League, även om han (Ibrahimovic) inte gör mål så är han alltid fantastisk. Han är inte en person som är rädd för ansvar, så det finns inte några problem, säger Mourinho.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset