ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Alla tjejer får ligga – det är männen som diskrimineras

Man · 16 Nov 2014
Uppdaterad 17 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

"Dejting och raggande är ett område där jämställdheten inte finns och där tjejer är extremt positivt särbehandlade", skriver signaturen "Man".
"Dejting och raggande är ett område där jämställdheten inte finns och där tjejer är extremt positivt särbehandlade", skriver signaturen "Man".Foto: TT

Kristina Ljungfors från RFSU beskrev för Metro  hur kvinnor inte haft rätt till sin kropp och inte heller rätt att ha sex på egen hand eller det sätt man önskar. 

Detta stämde kanske på 1800-talet. Tjejer har i dag extremt lätt för att få sex på ett helt annat sätt än killar. Normen är: Killar raggar, tjejer blir raggade på. Detta gör att de killar som inte har det så lätt att ta för sig blir de stora förlorarna medan alla tjejer har extremt lätt att få en partner och kan leva ut sina sexuella drömmar med lätthet. Peka + välj = samlag. 

Dejting och raggande är ett område där jämställdheten inte finns och där tjejer är extremt positivt särbehandlade. Onanera på ni tjejer och inbilla er att vi män tycker det är ofint. Verkligheten är en helt annan. 

LÄS SVARET: "VI VANLIGA TJEJER FÅR HA SEX PÅ EGEN HAND" FRÅN SKRIBENTEN "CELIBAT" HÄR

klar

Artikellänk är kopierad

Man
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro