ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Att träna eller inte träna? Läsarstorm på metro.se

Katarina Arnstad Elmblad · 15 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nautilusinstruktören Jessica Amundsson:– Det kan jag inte hålla med om. Till 90 procent tror jag de flesta mår bra av att träna, man får bättre flås och lever längre. De flesta tycker det är rolig. Det är också väldigt socialt att träna och det mår alla bra av.

”Let’s Dance”-deltagaren Kitty Jutbring:– Det är många som går till gymmet men inte gör så mycket, det viktigaste är att säga att man varit där. Jag tror att för många är den bästa stunden när träningen är över för då känner man sig så jäkla duktig för en sekund.

Läsarnas kommentarer

Äntligen! Äntligen någon som vågar kommentera den överdrivna träningshysterin!Lagom är alltid bäst!

/Anonym IIPatetiskt. En soffpotatis försvarstal! Sånt här brukar man höra från latmaskar och soffpotatisar ganska ofta och det är alltid lika patetiskt.   

/ BitstreamTöntigt. Det är bara töntar och småflickor som tränar, själv är jag naturligt muskellös på 200 kilo respekt.

/ Skål tamejfan

Trivs. Det är väl upp till var och en om man vill träna men att uppmana alla att låta bli är att ta till i överkant. Det finns människor, jag själv till exempel, som älskar att träna. Jag blir bara sur och rastlös om jag inte tränat. Så låt du bli att träna, men klaga inte på oss som gör det.    

/ Line Nog med motion. Att promenera två gånger om dagen är tillräcklig motion för mig. Tur och retur till garaget alltså ...  

/ Blues 1

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Arnstad Elmblad
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro