ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Barnvagn på krogen – då fick de nobben

martha · 18 Nov 2014
Uppdaterad 18 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Familjen var tidigt ute på kvällen, men fick nobben att komma in med barnvagn på flera restauranger. Det skulle inte hända i  andra storstäder, skriver dagens insändarskribent Martha.

Ska man inte som spädbarnsföräldrar kunna njuta av en middag på restaurang tidigt på kvällen och som familj? 

Det skulle man tycka inte är några problem, men faktum är att det förutom jag, min son, hans sambo och deras knappt två månader ­gamla baby fick nobben att komma med barnvagn på mängder av restauranger i  Stockholm. 

Dessutom hade samt­liga så kallade ”kända ­ställen” ingen ramp an­passad för barnvagnar.

Tänkt om detta skulle inträffat i Paris, Tokyo ­eller Madrid, det skulle inte se bra ut. 

Och jag vet vad jag ­pratar om, eftersom jag och min man och våra barn bodde utomlands ­i  många år och i  flera stora ­städer runt om i  världen. 

När vi besökte både kända och okända restauranger fick vi alltid ett varmt väl­komnande av personalen och de var ­glada över att vi besökte deras restaurang.

Barnen ska uppleva känslan av att vara ute med ­sina föräldrar redan när de är i vaggan, det är min uppfattning.

klar

Artikellänk är kopierad

martha
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro