ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Därför kan jag inte se film på bio

kristina · 22 Okt 2014
Uppdaterad 22 Okt 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Jag önskar uppskatta en film på bion, en pjäs på ­teatern, en dansföreställning... men jag kan inte! Överallt finns det människor som beter sig som om de var ensamma hemma. Jag har redan strykt bion: Jag kan inte uppskatta en film när de bredvid mig låter av godispåsar, knakande popcorn och olika kommenterar högljutt. Precis som ett gigantiskt fredagsmys. Problemet är att bion är en offentlig plats, inte hemma framför tv:n. Jag glömde att säga att jag inte är svensk. Det kan föklara varför jag verkar vara ensam att vara besvärad. För det finns ingen som klagar eller ber de ­andra att vara tysta. Inte heller någon som säger förlåt när han/hon knuffar mig i tunnelbanan eller tackar när jag håller upp dörren. Trots att det tar en sekund att säga tack eller förlåt. Det känns hopplöst! 

klar

Artikellänk är kopierad

kristina
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro