ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Den verkliga faran för Sverige är Nato

Anders · 3 Nov 2014
Uppdaterad 3 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Den här bilden släppte försvaret under sin insats mot misstänkt underrättelseverksamhet i Stockholms skärgård.
Den här bilden släppte försvaret under sin insats mot misstänkt underrättelseverksamhet i Stockholms skärgård.Foto: Försvarsmakten

Jag tycker att svenska folkets naivitet gentemot den USA-dikterade militäralliansen Nato är skrämmande.

Jag upplever att Sverige har, sedan ett decennium, allt tydligare fjäskat för Nato och allt djupare samarbetat med militäralliansen. Självfallet väcker detta ryskt intresse, därav ett kraftigt ökat antal påvisbara ryska luftkränkningar.

Att vattenkränkningar över huvud taget förekommit finns endast indikationer på och att de är ryska är bara spekulationer. Kanske det rent av är Nato som i  samarbete med svensk militär och Nato-ivrare som bär skulden. Målet skulle i  så fall vara att skrämma in oss naiva svenskar in i den destruktiva Nato-alliansen för att isolera Ryssland i  Östersjön, vilket enbart kommer leda till än fler ryska kränkningar av svenskt luftrum.

Den verkliga faran för Sverige är Nato. Enda rätta är att Sverige omedelbart avbryter alla överenskommelser om samarbete med militäralliansen.  

klar

Artikellänk är kopierad

Anders
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro