ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Det här får mig att gråta

Fridah Jönsson · 8 Dec 2011
Uppdaterad 8 Dec 2011

LCHF, hatattacker, Andra Avenyn och många fler. Fridah Jönsson har åtminstone 25 anledningar till att hon hon ibland gråter över att aldrig passa in i Stockholms medievärld.

klar

Artikellänk är kopierad

1 Jag gråter för att jag är ung. 2. Jag gråter för att jag är tjej. 3. Jag gråter för att jag drar storlek 40 i kläder. 4. Jag gråter för att jag inte dricker alkohol. 5. Jag gråter för att jag inte vet hur man nätverkar. 6. Jag gråter för att jag tycker att tiden innan Twitter var mycket skönare. 7. Jag gråter för att ingen någonsin kommer att lära sig stava mitt namn. 8. Jag gråter för att jag ”har valt” ett jobb som ger folk fritt fram att maila mig och fråga om jag knullat mig till jobben. 9. Jag gråter för att jag inte kan äta LCHF för jag älskar carbs och hatar fat.  10. Jag gråter för att jag tycker om att läsa Martina Haags böcker.  11. Jag gråter för att jag inte har någon som helst lust att stå på Debaser och se något hippt band istället för På Spåret.  12. Jag gråter för att jag gillar förorten och inte alls vill bo på Mariatorget.  13. Jag gråter för att jag hellre ser på Andra Avenyn än Seinfeld.  14. Jag gråter för att jag vet så många kvinnor som är grymma på sina jobb men som tycker att de är dåliga.  15. Jag gråter för att jag vet så många män som är dåliga på sina jobb men som tycker att de är grymma.  16. Jag gråter för att jag inte vill ”jobba med sociala medier”.  17. Jag gråter för att jag tycker att kvinnor ska hålla ihop.  18. Jag gråter för att jag skäms över att vara tjej när jag läser Solo.  19. Jag gråter för att jag gillar Marcus Birro.  20. Jag gråter för att varken han eller jag får gråta, för vi har som sagt valt dessa jobb och då får alla maila oss och hata hur mycket de vill.  21. Jag gråter för att jag vill äta på lunchen istället för att gå ut och ”ta en powerwalk”.  22. Jag gråter för att jag vill äta på lunchen istället för att gå på någon jävla fest på Kulturhuset.  23. Jag gråter för att jag en gång kom till ett jättefancy kontor i tjocktröja och stickad mössa och alla som jobbade där hade högklackade stövlar och kavaj.  24. Jag gråter för att jag kopierar en recension av Jonas Hassen Khemiri och att ämnet han behandlar förmodligen anses viktigare än ämnet jag behandlar.  25. Jag gråter för att hur mycket jag än gråter så kommer inget aldrig någonsin att ändras.

klar

Artikellänk är kopierad

Fridah Jönsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro