ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Det tar längre tid att komma fram om du krockar

Mathilda · 12 Maj 2017
Uppdaterad 12 Maj 2017
Insändarskribenten Mathilda blir arg och ledsen när folk inte följer hastighetsgränserna.

Insändarskribenten Mathilda blir arg och ledsen när folk inte följer hastighetsgränserna. Foto: Emil Langvad/TT


"Det hemska är att efter att föräldrar har lämnat sina barn är det precis som att 30-gränsen inte längre gäller", skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag blir så arg och ledsen över hur ­ofta det händer olyckor i trafiken. Jag blir arg och ledsen över att många inte kommer att ta åt sig av det jag skriver även om de läser det.

Varje dag ser jag folk som chansar, ”jag hinner nog”, ligger för nära en ­annan bil och kör alldeles för fort.

Jag bor precis vid en skola, det hemska är att efter att föräldrar har lämnat sina barn är det precis som att 30-gränsen inte längre gäller och att ”ta det lugnt” inte längre finns.

Jag blir arg och ledsen över att folk inte har mer res­pekt för trafiken. Jag blir arg och ledsen över att folk inte är mer rädda om sig själva och andra.Det tar längre tid att komma fram om man krockat än om man inte gör det.

Mathilda

klar

Artikellänk är kopierad

Mathilda
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro