ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Döm inte föräldrarna

Förskollärare och farmor · 16 Nov 2014
Uppdaterad 16 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Personalen på förskolan har ansvar för att barnen får en lärorik och rolig tid, skriver signaturen "Förskollärare och farmor".
Personalen på förskolan har ansvar för att barnen får en lärorik och rolig tid, skriver signaturen "Förskollärare och farmor".Foto: TT

Svar till ”Föräldrar utnyttjar förskolan för att få 'egentid'”​ . Du säger att ni inte gör några spännande aktiviteter och att det är få lekkamrater på loven och semestrarna. Vi på förskolan har alltid efterfrågat mindre barngrupper för det är bra för barnen. Varför då inte utnyttja dessa tillfällen till att göra små saker i vardagen till spännande aktiviteter. Det behöver inte vara något stort. Det är vårt uppdrag att se till att barnen får en lärorik och rolig tid i livet.

Du kanske skulle fokuserar mer på ditt arbete som förskollärare än att döma föräldrar och vad de gör. 

klar

Artikellänk är kopierad

Förskollärare och farmor
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro