ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Egentiden går ut över barnen

ulla · 24 Okt 2014
Uppdaterad 24 Okt 2014

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Svar till ”Folkrörelse för vardagshyfs” (23/10). 

förskolorförskolanfarföräldraregentidafterworkJa, vart har ord som ursäkta och tack tagit vägen? De ingår inte längre i barns uppfostran. Föräldrar lämnar sina barn på innan barnen har fyllt ett år. En del barn får vara där från sju till fem och helst inte sova för då somnar de inte på kvällen. När väl barnen hämtas sitter de oftast i en vagn med ryggen mot föräldrarna som då kan peta på sina telefoner i lugn och ro. Barnen får inte någon uppfostran och på ingår det inte att lära barnen det. Finns det någon som pratar med barnen är det om mor- eller hämtar. I generationen föräldrar har det uppfunnits ett nytt ord: . Det är att själv gå och träna, gå på , träffa kompisar, eller ta en helg i Berlin. Utan barn. 

klar

Artikellänk är kopierad

ulla
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro