ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Emi Gunér: Märker du hur jag stirrar på dig?

Emi Guner · 11 Aug 2013
Uppdaterad 11 Aug 2013
Emi Gunér: Märker du hur jag stirrar på dig?

Emi Gunér: Märker du hur jag stirrar på dig?


Alla ni som säger att det är tråkigt att åka kollektivt, jag förstår inte vad ni pratar om, skriver Metros kolumnist Emi Gunér.

klar

Artikellänk är kopierad

Mitt jobb är att skriva, det är underbart men också ganska ensamt. I brist på egna arbetskamrater och social stimulans snyltar jag på er runt omkring. Ni bjuder på er själva utan att veta om det.  Du märker ingenting för du sitter och håller på med din mobil, men du är hela poängen när jag åker tunnelbana. Jag tänker på vad du har på dig och på ögonblicket när du såg på dig själv i provrummet och tänkte ”ja för fan” när du slog till på din lite för dyra kostym där du låtit Boss-lappen sitta kvar på ärmen för att markera att du minsann har råd nu för tiden. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emi Guner
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro