ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Emilie Ebbis” Roslund: Ingenting är så ensamt som att vara i en relation

Emilie Ebbis Roslund · 2 Sep 2017
Uppdaterad 5 Sep 2017
Parallellt med att man bokar gemensamma semestrar och bråkar om hår i handfatet blir man varandras huvudpersoner, skriver Emilie "Ebbis" Roslund.

Parallellt med att man bokar gemensamma semestrar och bråkar om hår i handfatet blir man varandras huvudpersoner, skriver Emilie "Ebbis" Roslund. Foto: Shutterstock


Det finns såklart något väldigt fint i att utveckla en djup relation med någon, men bekymret med den konstellationen är att den bara är tillfällig. När förälskelsen har lagt sig och den där Bonnie and Clyde-stämningen börjar checka ut kommer tomheten – och känslan av att att inte längre vara en del av något större, skriver Emilie "Ebbis" Roslund.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en kolumn. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

klar

Artikellänk är kopierad

Emilie Ebbis Roslund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro