ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Emilie Ebbis Roslund: Sex tecken på att du ska dumpa din dejt

Emilie Ebbis Roslund · 25 Jan 2018
Uppdaterad 25 Jan 2018
Sanningen kan vara svår att hantera. Nästan lika svårt som det kan vara för våra kompisar att göra oss besvikna med orden “hon är nog inte så intresserad av dig”, skriver Emilie Ebbis Roslund.

Sanningen kan vara svår att hantera. Nästan lika svårt som det kan vara för våra kompisar att göra oss besvikna med orden “hon är nog inte så intresserad av dig”, skriver Emilie Ebbis Roslund. Foto: Olaia Irigoien/Unsplash


Om du dejtat en person under en längre tid som postar mycket på sociala medier, men aktivt väljer att inte visa dig, bör du rikta din energi åt ett annat håll. Det här är ett fuckboy-beteende som du inte har tid med, skriver Emilie Ebbis Roslund.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en kolumn. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Vi människor har aldrig så bra fantasi som när vi ska hitta förklaringar till varför den vi dejtar inte svarar på sms. “Hon kanske har slut på batteri och saknar laddare.”, “Det kanske är en bugg i Messenger-appen”, “Tänk om han glömde telefonen hemma när han åkte till jobbet”.Sanningen kan vara svår att hantera. Nästan lika svårt som det kan vara för våra kompisar att göra oss besvikna med orden “hon är nog inte så intresserad av dig”.

Men om lidandet ska bli så kort som möjligt (vilket vi strävar efter) så är ärlighet det enda alternativet. Här är en checklista över sex indikationer på att du borde öppna upp en dejtingapp och swipea fram ett nytt byte.1. Hen hör bara av sig i anslutning till helgen.Många sena sms? Bara kontakt under fredagar och lördagar? En person som bara vill umgås med dig när en säng är inblandad är INTE en person som är intresserad av dig. Eller, ja, kanske av vissa kroppsdelar men inte hela paketet.

2. “Jag vill inte ha något seriöst”.Om personen du är intresserad av säger att den inte vill ha en relation eller på annat sätt indikerar att hen är nöjd med singellivet ska du lita på att det stämmer.

3. Ni delar aldrig säng.Ni ligger regelbundet men du får aldrig frågan om att stanna över? Intressant.

4. “Det är mycket på jobbet”.Absolut, ibland ÄR det mycket på jobbet men i de allra flesta fall som du står där med ett obesvarat sms borde du se detta som din cue att gå vidare. ALLA har tid att svara på ett meddelande; det handlar bara om prioriteringar. Tar det en dag eller flera för dig att få svar på sms:et? Fortsätta swipea som sagt.

5. Hen vill inte synas med dig på sociala medier (eller på stan).Det finns ett uttryck som lyder “If he can’t claim you in public don’t let him fuck you in private”. Om du dejtat en person under en längre tid som postar mycket på sociala medier, men aktivt väljer att inte visa dig, bör du rikta din energi åt ett annat håll. Det här är ett fuckboy-beteende som du inte har tid med.

6. ”Men vi klickade ju så bra”.Kanske var du på en fantastisk dejt där allt kändes rätt, men två veckor senare är du osäker på om ditt Tinder-ragg fortfarande är intresserad. Har ni hörts sen dess? Setts igen? Om svaret början på “nej” eller “alltså, han likeade min bild på Instagram….”, då är svaret nej. Ditt fantastiska Tinder-kap är inte intresserad.Lid inte i onödan, som sagt.

Plus: Cola zero.

Minus: Pepsi max.

Emilie Ebbis Roslund

”Jag är en vänsterfitta” – lär känna Metros kolumnist Emilie ”Ebbis” Roslund i videon nedan

klar

Artikellänk är kopierad

Emilie Ebbis Roslund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro