ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Få stora hundar som går lösa ute

brooklyn · 22 Jan 2015
Uppdaterad 22 Jan 2015

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

hundrastplatserbefolkningsomSvar till "Kommer inte ut för alla lösa hundar" (22/1). Jag får känslan av att du ser problem överallt. Om det bara är några som kommunen ska betala för att få tillbaka en hälsosammare ser jag det ett rimligt pris.

Angående bajset är det en evig debatt varje vinter och jag tycker som alla normala människor att skit under skon är äckligt och torkar därför upp efter hunden. Var realistisk, om "många" hundägare struntade i att plocka upp så skulle vi nog vada i skit. Det finns som i alla grupper ett fåtal som inte bryr sig. 

Beträffande att du inte vågar gå ut på grund av alla lösa stora hundar gör det mig ledsen för din skull, då jag trots dagliga löpturer inte kan minnas sist jag mötte en av dessa bestar. Bit ihop och ta dig ut, du överlever.

klar

Artikellänk är kopierad

brooklyn
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro