ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Flyktingarna är en resurs

anders · 22 Dec 2014
Uppdaterad 22 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Flyktingar som söker sig till Sverige borde få större möjligheter att få jobb, tycker insändarskribenten Anders.
Flyktingar som söker sig till Sverige borde få större möjligheter att få jobb, tycker insändarskribenten Anders.Foto: TT

Det är helt klart att det är ett enormt resursslöseri att inte se till att läkare som kommit hit som ­flyktingar inte tas om hand på ett sådant sätt att de kommer i arbete. I stället kommer det hit läkare som arbetskraftsinvandrare som i stället får jobb. Läkare som kommit hit som flyktingar får sitta kvar i flyktingboendena. De ­flyktingar som kommer hit bör komma i arbete i stället för att vi ska importera ­diverse arbetskraft. För mig ter det sig som obegripligt att det importeras arbetskraft, när det finns arbetskraft av önskad sort i flyktinganläggningar i vårt land. Här måste det till en förändring.

klar

Artikellänk är kopierad

anders
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro