ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Gamla har inget värde

Sjuk och fattig · 24 Nov 2014
Uppdaterad 24 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Livet är bra konstigt ibland. Det är ofta svårt att förstå. Läste i Metro om de gamla som blev hemlösa (20/11). Detta är vansinne, man vill och kan inte tro att det är sant. Livet är inte rättvist, en del är fattiga medan en del är rika och lever ett liv i lyx. Varför har allt blivit så fel? En del är friska sen de som är sjuka, ja, de måste prioritera krafterna de skall förbruka. När man är gammal ­eller sjuk verkar man inte ha något värde alls. ­Behandlas hur som helst, alla har inte några anhöriga som kan hjälpa den gamla eller sjuka. Det är hemskt att det blivit så här. Var tog den goda tiden vägen när folk hjälpte varandra? Ett minne blott.  Man ska vara tyst och tiga still, det är vad byråkraterna vill. Att det inte är rättvist det kan vi konstatera för de som redan har mycket...de vill ha mer.

klar

Artikellänk är kopierad

Sjuk och fattig
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro