ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Genom ert hat gynnar ni SD

Natalie · 16 Sep 2014
Uppdaterad 16 Sep 2014
"Jag röstade och kommer fortsätta rösta på SD för att de tar upp frågor som ingen annan vågar ta i", skriver Natalie.

"Jag röstade och kommer fortsätta rösta på SD för att de tar upp frågor som ingen annan vågar ta i", skriver Natalie. Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Jag röstade och kommer fortsätta rösta på SD för att de tar upp frågor som ingen annan vågar ta i. Ni som finns där ute, ni anti-sverigedemokrater borde inse en sak. Att genom ert hat så gynnar ni SD. Ju mer skit ni kastar på dem, ju mer kärlek kommer ­personer att ge dem. Så tänkt på det i fortsättningen om ni nu ändå har som mål att sänka dem i botten, så borde ni inte hissa upp dem i flaggstången. Det är ett demokratiskt land vi lever i och om svenska folket vill se SD i riksdagen så ska SD också ha möjligheten att påverka vår politik. Det är trots allt folket som har röstat. 

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro