ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Håll er undan från cykelbanorna!

andrea · 4 Mar 2015
Uppdaterad 4 Mar 2015

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

cykelbanorDå vill jag bara ta tillfället i akt att meddela alla fotgängare att på transporterar sig cyklister. På cyklar. Jag förstår att detta kan komma som en överraskning för vissa, men så är alltså fallet.

cykelvägenslentrianmässigtcykelbananförvarningcykelbanarastarcykelvägencykelbananVar god titta uppmärksamt åt höger och vänster innan du korsar , i stället för att lite gå precis längs med och sedan utan minsta gå rakt ut i den. Håll dina barn i handen om du tvingas promenera alldeles intill en , se till att när du hunden att den inte är ute på andra sidan med kopplet spänt över min väg, och om du absolut måste dra en barnvagn på så håll dig så långt till höger som möjligt.

gångbanaplingarhjärtattackPå en kombinerad cykel- och kan vi samsas och jag cyklar med lägre fart men fotgängares bör också ta hänsyn genom att hålla höger eller vänster och på så sätt lämna halva banan fri åt cyklister, och bli inte arg om jag på dig för att få en möjlighet att passera. Jag förstår att min hastiga inbromsning bakom din rygg skrämmer dig men en sekund innan hade jag fri bana på din vänstra sida och när du plötsligt tog ett stort kliv åt vänster orsakade du nästan en även hos mig.

transportväljareKärlek till alla gröna ! Tillsammans gör vi framtiden bättre.

klar

Artikellänk är kopierad

andrea
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro