ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Höj ersättningen för långtidssjuka

Lennart · 27 Okt 2014
Uppdaterad 27 Okt 2014

klar

Artikellänk är kopierad

"Löntagarna har fått det bättre, pensionärerna har också fått det bättre, nu vill vi långtidssjuka få en höjning", skriver Lennart.
"Löntagarna har fått det bättre, pensionärerna har också fått det bättre, nu vill vi långtidssjuka få en höjning", skriver Lennart.Foto: TT

När ska vi långtidssjuka få ersättning för kostnads­ökningarna i samhället? Maten ökar i pris, hyran stiger, elpriset ökar, men inte ersättningen från Försäkringskassan. Den har en tendens att minska varje gång försäkringskassan ”förhandlar om” den . Eller justerar den, som de säger. Snart är det dags för oss att gå till sociala för att klara oss. Löntagarna har fått det bättre, pensionärerna har också fått det bättre, nu vill vi långtidssjuka få en höjning.

klar

Artikellänk är kopierad

Lennart
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro