ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Höj hastigheten på gator i stan!

EN ilsken taxichaufför i Malmö · 13 Feb 2015
Uppdaterad 13 Feb 2015

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

I dag fick jag 2 800 kronor i böter när jag inte höll hastighetsbegränsningen på 40. Nu har jag blivit trött på det här tramset.

Som yrkeschaufför kör jag dagligen tolv timmar i trafiken, det är svårt att alltid köra lagligt och alltid hålla 40. Jag och mina kollegor har det väldigt tufft. Vi har ingen rätt till semesterersättning , ingen sjukersättning , och värst av allt: vi kör på provision.

När politikerna kommer med dessa dumma regler, vem tror ni det drabbar hårdast? Jo, oss taxichaufförer . Jag vill se politiker och poliser köra tolv timmar per dygn och alltid hålla hastigheten. Varför i hela fridens namn ska vi köra i 40 kilometer i timmen på stora vägar som är till för att köra i 60?

När ska våra politiker vakna upp? I stället för att göra det enklare att köra bil så gör de det bara sämre, inte nog med att de har sänkt hastigheterna, de har också infört gupp som orsakar miljöföroreningar och förstör både våra bilar och ryggar. 

klar

Artikellänk är kopierad

EN ilsken taxichaufför i Malmö
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro