ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en kolumn. Det är en åsikt, betraktelse eller kommentar skriven av en återkommande skribent som är anlitad av Metro. Metro är en partipolitiskt obunden tidning och har inga ledarskribenter.

Hur kan man vara så blåögd att man "sextar"

Fridah Jönsson · 20 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Metro och Aftonbladet skriver om så kallad ”sexting”. Det är när man skickar nakenbilder (eller sexfilmer) i ett MMS eller på datorn, och den – surprise surprise! – sprids vidare. Jag fattar inte ens varför man reagerar.Vi människor litar för mycket på varandra, tror jag. För hur kan man annars vara så blåögd att man skickar en nakenbild eller sexfilm på sig själv till någon och sedan BLIR FÖRVÅNAD när denne någon sprider den vidare? Det som är sjukast av allt är alla kändisar som blir helt chockade för att deras filmer kommer ut. Vad är det som Miley Cyrus, Vanessa Anne Hudgens och så många andra kändisar inte fattar? Hur kan man inte räkna ut att om man är känd och spelar in en sexfilm så kommer det till slut att bli så att någon får tag på den, skickar den till kompisar, som skickar den till sina kompisar och så vidare?Fast det är ju inte bara kändisarna som är puckade och inte förstår det. Vanliga gymnasiebrudar som posar i bara trosor och fotar det med Sony Ericsson-kameror och skickar bilderna till sina pojkvänner verkar inte inse att han förmodligen inte kommer att vara den enda som ser dem. Herregud, det är år 2009. När det kommer till filöverföringar så kan man inte lita på någon, det spelar ingen roll hur kära man är eller hur bra kompisar man är. Borde man inte ha lärt sig det vid det här laget?Brudarna som spelar in och skickar vidare och sedan beklagar sig över sin förlorade integritet, har de aldrig hört talas om One Night In Paris? Vet de inte varför Miley Cyrus fick förklara sig och be om ursäkt till sina fans när bilder på henne hade spridits? Hur tänker de egentligen?Det är som när kändisar är otrogna och säger att de ”inte trodde att det skulle komma ut”. Hur blåst får man vara? Det senaste rekordet i puckade argument sattes av Jude Law, som var otrogen med en 24-åring som blev gravid. Hans förklaring? ”Jag trodde hon åt p-piller”.

klar

Artikellänk är kopierad

Fridah Jönsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro