ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Inför 18-årsgräns för att spela fotboll

LARS · 19 Jan 2015
Uppdaterad 19 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Att drömma om att bli som Zlatan gör att ungdomar struntar i skolan och det är negativt i längden, tycker dagens insändarskribent.
Att drömma om att bli som Zlatan gör att ungdomar struntar i skolan och det är negativt i längden, tycker dagens insändarskribent.Foto: AP/TT

Angående insändaren om 18-årsgräns för inträde i religiösa samfund från den 15 januari, vill jag ­föreslå åldersgräns för ­något mycket vanligare och skadligare. Fotbollen orsakar ­supportervåld, ­slöseri med allmänna resurser i form av jättearenor mitt i ­bostadsbristen, och barn som drömmer om att bli proffs försummar sina ­studier för fotbollens skull. Vi måste alla erkänna fotbollens destruktiva ­inverkan på samhället och införa 18-årsgräns för medlemskap i fotbollsklubbar och föreningar. Ifall ­barnen vill kan de börja intressera sig för fotboll, men vi vuxna ska inte pracka på dem den genom att sätta dem i fotbollsklubbar/föreningar, fotboll på skolgymnastiken och dylikt.

klar

Artikellänk är kopierad

LARS
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro