ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Bra att polisen bötfäller cyklister

Insändare · 27 Nov 2018
Uppdaterad 27 Nov 2018
Signaturen "Peter" har varit nära att bli påkörd av cyklister flera gånger.

Signaturen "Peter" har varit nära att bli påkörd av cyklister flera gånger. Foto: John Cameron/Unsplash


Cyklister följer inte trafik­regler och de visar ingen hänsyn, menar insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Bra att polisen sätter dit cyklister som kör mot rött. Jag har själv gått med min fyraårige son på axlarna och varit nära på att bli påcyklad flera gånger, ibland med kommentarer från cyklisten (!) som »man kanske kunde se sig för«.

Jag anser att cyklister är de mest respektlösa och okunniga trafikanterna. De stannar aldrig utan plingar i bästa fall på klockan medan de cyklar i full fart. De följer inte trafik­regler och de visar ingen hänsyn, helt utan insikt om att de framför ett fordon och har många skyldigheter som är självklara för andra.

Bra jobbat polisen. Fler böter till de som bryter mot reglerna!

Peter

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro