ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Facebook har gjort oss till gnälliga småbarn

Matz · 19 Jul 2017
Uppdaterad 19 Jul 2017
Bara för att möjligheten till omedelbar kommunikation finns så behövs den inte utnyttjas i varje situation, skriver insändarskribenten.

Bara för att möjligheten till omedelbar kommunikation finns så behövs den inte utnyttjas i varje situation, skriver insändarskribenten. Foto: Leila Cutler / Alamy


klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Det känns som om den digitala kommunikationen har förvandlat vuxna människor till gnällnödiga småbarn. När vi var i koltåldern sprang vi alla direkt till våra föräldrar och högljutt klagade om vi upplevt att vi blivit orättvist behandlade. Någon tog vår leksak, vi fick mindre godis, en hund skällde på oss = maaammaaa! Samma mentalitet har nu väckts till liv via facebook, bloggar, twitter och email. Har någon kassör missat hälsa? Är du missnöjd med en måltid? Är den beställda produkten försenad i posten? Saknades det handdukar på hotellrummet ? Vad som än upplevs som en icke perfekt situation måste omedelbums ut på nätet = maammaaaa! Bara för att möjligheten till omedelbar kommunikation finns så behövs den inte utnyttjas i varje situation.

Matz

klar

Artikellänk är kopierad

Matz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro