ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Ge mig sätet i stället för att stirra på mina kryckor

Insändare · 12 Mar 2018
Uppdaterad 12 Mar 2018
Det är jobbigt nog som det är att gå på kryckor utan att folk stirrar, menar skribenten.

Det är jobbigt nog som det är att gå på kryckor utan att folk stirrar, menar skribenten. Foto: IBL


Sluta stirra på mig och mina kryckor, skriver "En irriterad tjej".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Att vara tillfälligt funktionsnedsatt är inte roligt. Det är inte exakt lustfyllt att folk stirrar på mitt knä. När jag åker hem från skolan varje dag och går upp på spårvagnen och ser att det är fullt, så förväntar jag mig faktiskt att någon ska ställa sig upp.

Om jag kommer ­haltande upp för de höga trappstegen med mina kryckor så tror jag inte att jag behöver ge dig en elak blick för att få dig att ­förstå att vi båda vet att du är tillräckligt kapabel att ställa dig upp på dina två friska ben och ge mig och mitt opererade, ortos-täckta knä det fina sätet. Det fina sätet som finns längst fram i spårvagnen och har en gubbe med en käpp klistrat fast i vitt på det blå tyget, av en anledning.

Irriterad tjej

LÄS MER: Så gör du för att skriva i Metro

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro