ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Halstabletterna räcker inte lika länge som förr

Metro · 11 Okt 2017
Uppdaterad 11 Okt 2017

Foto: Janerik Henriksson/TT


Det tar exakt 110 sekunder för halstabletten att smälta, upplever insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Under ett tiotal år har jag konsumerat halstabletten Läkerol, mest med smaken salvi. De senaste åren har tabletten krympt i storlek. Sammansättningen av ingredienserna måste ha ändrats så att tabletten försvinner snabbt i munnen när man suger på den. Det tar exakt 110 sekunder, knappt 2 minuter, så är den borta.

Tidigare kunde man njuta av en Läkerol-tablett och ha nytta av den för retningar i halsen då det tog minst 5–10 minuter innan den smält i munnen.

Nu har jag fått nog av snålheten som gör att man bara blir arg och sur så härmed tänker jag leta upp någon annan fabrikant av halstabletter.

Eln

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro