ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Kändisar borde göra mer för miljön

Insändare · 17 Nov 2018
Uppdaterad 6 Mar 2019
Är det så att de som pratar mest gör minst? En vanlig företeelse inte bara inom miljöfrågor, skriver insändarskribenten "Ninni".

Är det så att de som pratar mest gör minst? En vanlig företeelse inte bara inom miljöfrågor, skriver insändarskribenten "Ninni". Foto: Gerrie van der Walt/Unsplash


Många kändisar flyger nog flera gånger per år, skriver "Ninni".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag är fattigpensionär. Har ingen bil eller råd med flygresor utomlands. Jag sopsorterar, tar tygkasse till affären, har inga onödiga elapparater i hemmet och äter sällan kött, både av ideologiska och ekonomiska skäl. Jag pratar inte om miljöfrågor, jag lever ett enkelt liv både av val och nödtvång, inte för att vara ”duktig”.

De som pratar mycket om miljö och har möjlighet att göra sin röst hörd är politiker, artister och andra kändisar. Jag misstänker att de flyger flera gånger per år, har bil och mycket elektronik. Äter säkert mer kött än jag. Tvivlar på att de tar med tygkasse när de handlar.

Är det så att de som pratar mest gör minst? En vanlig företeelse inte bara inom miljöfrågor.

Ninni

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro