ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Lägg bort mobilen om du vill att ditt barn ska lyckas

Insändare · 9 Jan 2019
Uppdaterad 9 Jan 2019
Signaturen "Erfaren lärare och författare" tycker att föräldrar ska läsa mer med sina barn.

Signaturen "Erfaren lärare och författare" tycker att föräldrar ska läsa mer med sina barn. Foto:  Ben White/Unsplash


De som tror att barn lär sig tillräckligt via paddor och mobiler bör tänka på det faktum att många barn inte klarar skolan på grund av dåligt ordförråd, skriver "Erfaren lärare och författare".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Hjälp ditt barn ur språklig fattigdom genom att läsa för och prata med dem! Hur många ord kan ditt barn? 1000–2000 ord är vad som krävs för att kunna föra konversationer och läsa en dagstidning.

De som tror att barn lär sig tillräckligt via paddor och mobiler bör tänka på det faktum att många barn inte klarar skolan på grund av dåligt ordförråd. När man saknar ord är det lätt att ta till våld för att lösa konflikter.

Så du som säkerligen vill att ditt barn ska lyckas i livet – lägg bort alla mobiler och spendera tid tillsammans där ni läser och diskuterar. Det leder inte bara till bättre ord­förråd. På köpet får ni en bättre relation!

Erfaren lärare och författare

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro