ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Låt inte ungdomarna slösa bort tiden på dokusåpor

Metro · 14 Sep 2017
Uppdaterad 14 Sep 2017

Foto: Alamy


Med så få timmar kvar på dygnet efter jobb och sömn är det olämpligt att lägga tid på dokusåpor och dataspel, anser insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Många ungdomar är stressade och många av dem har inte något annat i huvudet än en massa patetiska dokusåpor med vuxna som rapar och fiser, eller så sitter de hela dagarna med en massa evighetsspelande. Lägg ihop den matematiken.

På en svensk arbetsplats är man i nio timmar och man ska helst sova i åtta, det är 17 timmar. Ska man verkligen ha tid med så mycket dokusåpatittande och datorspelande?

den får vi inte förstöra. Och till er föräldrar: Ta hand om era doku­såpa inte bort dem.Heja företagshälsan som är mån om folks hälsa,barn och ungdomar i stället,

Daniel

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro