ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Lös klimatkrisen genom att låta fler personer dö

Insändare · 25 Nov 2018
Uppdaterad 25 Nov 2018
All forskning och behandling av demenssjukdomar och andra hjärnskador ska upphöra , skriver "Affe".

All forskning och behandling av demenssjukdomar och andra hjärnskador ska upphöra , skriver "Affe". Foto: Jelleke Vanooteghem/Unsplash


Att minska köttätning och sluta med fossila bränslen räcker inte för att rädda vårt jordklot, menar insändarskribenten Affe – som i stället föreslår en rad uppseendeväckande förslag.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Återigen har en massa forskare kommit fram till att människan är orsaken till klimatförändringarna och svaret är att vi ska sluta med fossila bränslen och att äta kött. Jag tror inte det kommer att hjälpa när vi bara blir fler och fler och som kräver vatten, mark, mat och energi.

quotation startDe som kan skaffa barn får en gräns på två barn per person och ska sedan steriliseras.quotation end

Här är några av mina förslag på vad som behöver göras: All provrörsbefruktning ska förbjudas. Kan man inte skaffa barn på normalt sätt så får man adoptera och det gäller alla oavsett läggning eller vad man identifierar sig som. De som kan skaffa barn får en gräns på två barn per person och ska sedan steriliseras.

Självklart så skulle många reagera negativt om mina förslag infördes, men jag anser att det är personer som bara ser till sig själva.Affe

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro