ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Pengar måste in innan de delas ut

Metro · 16 Mar 2017
Uppdaterad 16 Mar 2017
I bankomater kan den som har pengar på kontot ta ut sina pengar.

I bankomater kan den som har pengar på kontot ta ut sina pengar. Foto: TT


Det verkar behövas skattehöjningar, noterar insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag få en obehaglig känsla av vanmakt då jag hör nyheterna i dag. Alla ställer krav på samhället. Det är försvaret, polisen skolan, vården och bättre vägunderhåll. I stort sett alla ställer krav på mer pengar. Samtidigt säger en enad opposition nej till varje form av skattehöjning.

Till och med vår före detta finansminister Anders Borg (M) sa innan han avgick att det skulle krävas skattehöjningar under nuvarande mandatperiod. De verkar dagens opposition helt ha glömt. De talar hellre om skattesänkningar. Var finns ansvaret hos ­dagens politiker? Alla kan ju inte bara få och få. Det måste ju komma in pengar på något sätt innan de kan delas ut.

Ragnvald

Vill du också skriva en insändare? Här kan du läsa om hur man går tillväga.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro