ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Ska vi män känna kollektiv skuld?

Insändare · 18 Dec 2017
Uppdaterad 18 Dec 2017
Dagens insändarskribent tycker att han som man får känna en kollektiv skuld för berättelserna i Metoo-uppropen.

Dagens insändarskribent tycker att han som man får känna en kollektiv skuld för berättelserna i Metoo-uppropen. Foto: Shutterstock/IBL


Dagens insändarskribent undrar om alla män ska dömas för att vissa är rötägg.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Efter Metoo: Nu vet man hur muslimer kan känna sig efter ett terrordåd utfört i Islams namn. Jag är man och får också känna av den kollektiva skulden som nu smetas ut på mig bara för att jag är man. Trots att jag själv avskyr dessa kulturmän och andra svin som förgriper sig på kvinnor så ska tydligen ändå jag som skötsam man känna skuld. Och frågan är intressant. Ska vi alla känna kollektiv skuld när rötäggen gör dumma saker eller ska vi göra som vid terror­dåden och inse att det är enskilda svin?

Vem vet

Läs mer: Så gör du för att skriva i Metro

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro