ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Snopp är onödigt och omodernt

Metro · 18 Sep 2017
Uppdaterad 18 Sep 2017
Män klagar ibland på att deras "paket" tvingar dem att sitta bredbent i kollektivtrafiken, skriver insändarskribenten.

Män klagar ibland på att deras "paket" tvingar dem att sitta bredbent i kollektivtrafiken, skriver insändarskribenten. Foto: Patti McConville/Stockimo/Alamy


Det mest logiska vore att ta bort snoppen och sätta dit den igen då mannen vill ha barn, skriver insändarskribenten "Omtänksam kvinna".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Här kommer ett svar till den ”omtänksamma mannen” (Metro 15/9) som tyckte att mens är omodernt och onödigt.

Män klagar ibland på att deras ”paket” tvingar dem att sitta bredbent i kollektivtrafiken, vissa plågas även av problem med ofrivilliga erektioner och ejakulationer.

Det mest logiska vore att ta bort snoppen och sätta dit den igen då mannen vill ha barn. Det skulle vara en enorm frigörelse för män att slippa alla snopprelaterade besvär och även ge plats åt fler resenärer.

Omtänksam kvinna

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro