ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Ta inte med ditt sjuka barn till jobbet

metro · 6 Nov 2016
Uppdaterad 7 Nov 2016
Låt ditt sjuka barn vara hemma, ta inte med det till jobbet, tycker insändarskribenten.

Låt ditt sjuka barn vara hemma, ta inte med det till jobbet, tycker insändarskribenten. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX NORGE/TT


klar

Artikellänk är kopierad

När jag kom till jobbet härom dagen upptäckte jag att en kollega hade tagit med sig sitt barn, vilket skulle kunna vara störande nog i sig. Sedan visade det sig att barnet hade vatt­koppor, och jag trodde att jag skulle smälla av.

Hur kan man få för sig att det är rimligt att göra så? Du kan smitta dina kollegor, de kan få med sig vattkoppor hem till sina barn och din unge mår definitivt inte bra av att hänga på ett kontor hela dagen.

Vi lever i ett land med VAB, och du är inte oumbärlig. Ingenting börjar brinna om du är hemma i ett par dagar. Sluta ta med er sjuka barn till jobbet. (Sluta helst ta med er barn till jobbet alls.)

Sara

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro