ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Ungdomarna förstår att de får ärva ett helvete

Insändare · 5 Nov 2018
Uppdaterad 5 Nov 2018
Vi har målat in oss och våra barn och ungdomar i ett hörn, skriver insändarskribenten.

Vi har målat in oss och våra barn och ungdomar i ett hörn, skriver insändarskribenten. Foto: Pixabay


Att ungdomar mår dåligt i dag är en helt sund reaktion – de förstår ju vilket slags planet de får ärva, skriver insändarskribenten Elisabet”.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Vi förstör inte bara våra egna livsbetingelser på planeten utan även alla andra arters. Vår livsstil leder till nedsmutsad och förgiftad luft, hav och jord. Men även till en minskad artrikedom.

quotation startDe förstår att även de kan bli flyktingar i fram
tiden; klimatflyktningar. Och vart ska de fly? Var ligger Planet B?quotation end

Hur kul kan det vara att vara ung med vetskap om detta? I det paradigmskifte vi just nu genomgår fungerar inte gamla lösningar – vi kan inte längre lösa våra problem med att konsumera för att »stimulera ekonomin«. Då sågar vi av den alltmer tunna gren vi själva sitter på.

Att ungdomar i dag mår dåligt är en helt sund reaktion! Vi har målat in oss och våra barn och ungdomar i ett hörn. De förstår att de kommer att ärva det helvete vi skapat åt dem. De förstår att även de kan bli flyktingar i fram
tiden; klimatflyktningar. Och vart ska de fly? Var ligger Planet B?
Elisabet

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro