ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Alla vill inte vara ihop med äldre män

Insändare · 22 Apr 2019
Uppdaterad 22 Apr 2019
Det skilde 15 år mellan exmakarna Ashton Kutcher and Demi Moore.

Det skilde 15 år mellan exmakarna Ashton Kutcher and Demi Moore. Foto: Andy Kropa/AP/TT


"Trött" tycker att det är fel att påpeka att det skulle vara bättre och mer passande med en äldre man. 

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Ibland blir man så trött på folks kommentarer om ålder. Är man en kvinna som är i 50-årsåldern är det viktigt enligt somliga att ha en man som är äldre – till exempel kanske i 70-årsåldern.

Men när det gäller så kallade kändisar eller kvinnor som har bra ekonomi – då går det minsann bra med en yngre man, vilket jag tycker är diskriminerande.

Alla kanske inte är intresserade av äldre gamla gubbar som inte har samma intressen. Jag tycker det är fel att man ska påpeka att det är bättre och mer passande med en äldre man.

Detta kan göra att man blir ledsen och kanske drar sig undan till ensamheten i stället.

Trött

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro