ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Äntligen slipper jag ert bolmande

Insändare · 10 Maj 2019
Uppdaterad 10 Maj 2019

Foto: Unsplash


Jag bryr mig inte om att folk vill röka, men det får inte bli på bekostnad av andras hälsa, skriver signaturen "En glad fikatant".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Det ska bli helt underbart att kunna få sitta på en uteservering och fika i sommar utan att behöva värja sig mot andras cigarettrök. Jag bryr mig inte om att folk vill röka, men det får inte bli på bekostnad av andras hälsa. Ni som är rökare borde förstå att ickerökare inte mår bra av cigarettrök och att vi tilll och med kan bli sjuka. Det är det inte värt.

Sådana som jag, som fikar ofta, måste lämna uteserveringar när det kommer en som bolmar och kedjeröker. Sällan är det någon rökare som frågar om det är okej att röka i närheten av ickerökare. Nej, man måste faktiskt ta hänsyn till sina medmänniskor.

En glad fikatant

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro