ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Crossdressing måste avdramatiseras

Insändare · 19 Jan 2019
Uppdaterad 19 Jan 2019
Även HBTQ-män som jag träffar blir provocerade av att se män i kjol och klänning, skriver "Joakim".

Även HBTQ-män som jag träffar blir provocerade av att se män i kjol och klänning, skriver "Joakim". Foto: Unsplash


Varför är mannen alltid normen? Det undrar "Joakim".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag är en 63 år gammal bisexuell man som också älskar att mixa dam- och herrkläder. Ibland har jag smink, dock aldrig peruk.

Jag undrar varför det fortfarande är så känsligt att jag som man har klänning och kjol ihop med herrskor? Varför är mannen alltid normen? Jag ­älskar att vara feminin ibland och lever öppet med min ­läggning.

Jag tycker att det är på tiden att crossdressing blir avdramatiserat.

Jag beundrar artisten och skådespelaren Jaden Smith och hans mod att bära kjol fast han är kille. Även HBTQ-män som jag träffar blir provocerade av att se män i kjol och klänning.

Har vi inte kommit längre i HBTQ-samhället?

Joakim

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro