ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Det är högerliberalernas fel att unga blir kriminella

Insändare · 21 Jan 2019
Uppdaterad 21 Jan 2019
Elever som tappar studiemotivationen  riskerar att hamna i kriminella miljöer, skriver "Gymnasieläraren".

Elever som tappar studiemotivationen riskerar att hamna i kriminella miljöer, skriver "Gymnasieläraren". Foto: Unsplash.


Många elever inte får den hjälp som de behöver i skolan, skriver "Gymnasieläraren".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

På mitt gymnasium har jag en elev som har ADHD och som hade en elevassistent när han gick i nian som hjälpte honom att klara grundskolan med ett meritvärde på 200 poäng. Tyvärr kunde inte min gymnasieskola erbjuda en elevassistent till denna elev på grund att ekonomin inte tillät detta.

Efter en tid började eleven mer och mer hamna efter i utbildningen och nu till sist är hans studiemotivation mycket dålig. Samtidigt har eleven börjat ha grova p­roblem med rättvisan.

Jag anser att den högerliberala skolpolitiken är indirekt ansvarig till att många elever inte får den hjälp som de behöver och tappar studiemotivationen och hamnar i kriminella miljöer.Gymnasieläraren

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro