ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Du borde stanna hemma om du inte har barnvakt

Insändare · 20 Jan 2019
Uppdaterad 1 Jul 2019
Vad får en del föräldrar att tro att andra går på en konsert för att höra på deras störiga barn? Det undrar "I.N".

Vad får en del föräldrar att tro att andra går på en konsert för att höra på deras störiga barn? Det undrar "I.N". Foto: Pixabay


Vi kunde inte märka ett enda litet försök från föräldrars sida att tysta eller försöka lugna barnet, skriver insändarskribenten om sin konsertupplevelse.

klar

Artikellänk är kopierad

pil
Detta är en insändare

Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning. Obsevera: Den här insändaren publicerades 20 januari 2019.

I helgen var jag och en väninna på konsert i en kyrka. Det hade verkligen blivit en fin upplevelse om inte någon/några föräldrar hade låtit sitt lilla barn hålla låda för kung och fosterland.

Det här lilla barnet skrek (inte något ledsengråt) så att det överröstade kören. Barnet bankade med något. Det sprang omkring, stampade på ­trägolvet, slog med något på träbänkarna och höll allmän låda. Vi kunde inte märka ett enda litet försök från föräldrars sida att tysta eller försöka lugna barnet.

Vad får en del föräldrar att tro att andra går på en konsert för att höra på deras störiga barn?Så små barn har ingen behållning av en konsert och de har ofta inte tålamod att sitta still. Om man inte kan fixa barnvakt får man faktiskt stanna hemma.

quotation startJag har desto mer emot egoistiska föräldrar som tror att alla ­älskar just deras barn.quotation end

Och nej, jag är inte barnhatare och jag tycker inte att barn ska vara knäpptysta och inte röra på sig. Men jag har desto mer emot egoistiska föräldrar som tror att alla ­älskar just deras barn. Det finns gränser!

När ett litet barn lyckas överrösta en kör och störa de flesta i kyrkan – då är det bara för mycket.

I.N

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro