ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Du kommer ha mer sex om du stressar mindre

Insändare · 6 Jan 2019
Uppdaterad 6 Jan 2019
Signaturen "Jobba mindre" tror att stressen i samhället gör att sexlivet uteblir.

Signaturen "Jobba mindre" tror att stressen i samhället gör att sexlivet uteblir. Foto: Becca Tapert/Unsplash


Problem i sexlivet kan bero på stress, skriver "Jobba mindre".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag läste artikeln med rubriken »Du är inte ensam om att inte ha sex«. Man kan må väldigt dåligt av att inte ha något sexliv och undra om det är något fel på en. Men något som är glömt i artikeln är att problem i sexlivet också kan bero på stress.

I dagens samhälle är det bara stress och prioriteringar av arbete som gäller. Man arbetar och arbetar tills man ”går in i väggen” och blir utbränd. Till slut orkar man inget annat än att sova.

Jag tror att stressen i samhället – stress på arbetet, stress i kollektivtrafiken, annan stress – gör att sexlivet uteblir. Har märkt att man blir mer avslappnad när man har semester och inga plikter har, man bara är.Jobba mindre

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro