ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Gratis guide till att överleva snön

Insändare · 27 Dec 2017
Uppdaterad 27 Dec 2017
Varma kläder är ett måste i vinterkylan, menar "Yulia".

Varma kläder är ett måste i vinterkylan, menar "Yulia". Foto: Ralf Hirschberger/AP


Dagens insändarskribent delar med sig av sju steg som hjälper dig att ta dig genom vintervädret.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Steg 1: Hell to the no, vänd i dörren.Steg 2: På med vinterkängor, jacka modell ”kan extraknäcka som tält”, mössa, halsduk sju varv runt kroppen och sänkning av det hysteriska storstadstempot med cirka 87,3 procent.Steg 3: Addera spikdobbar, knäskydd och hjälm.Steg 4: Dags för gå­stavar med mördar-­piggar. No shame.Steg 5: Magväska med grus att strö framför sig som en blomsterflicka.Steg 6: Febrilt söka efter stjärtlapp på Blocket, i föräldrarnas garage, i närmsta pulkabacke. Det är lätt att stjäla från småbarn. Nu gäller det att överleva utan skallfrakturer.Steg 7: Se steg 1.

Yulia

Läs mer: Så gör du för att skriva i Metro

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro