ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Hundar är oärliga och farliga rovdjur

Insändare · 29 Mar 2019
Uppdaterad 29 Mar 2019
Hundar är farliga på alla sätt, tycker "Djurvän ja, hundvän nej".

Hundar är farliga på alla sätt, tycker "Djurvän ja, hundvän nej". Foto: Adam Lawrence/DPA/TT


Nej, nu får det vara nog! Jag vill inte gå i affärer och än mindre i livsmedelsaffärer där det finns hundar, skriver "Djurvän ja, hundvän nej".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Varför ska hundar få komma in i affärer och på kaféer och restauranger med mera, när inte andra djur får komma in där? Överallt är det hundar ute. Man blir ofta utskälld när man cyklar, promenerar eller joggar, och i värsta fall så kan man bli antastad av hundar. Hundar är rovdjur, de är farliga på alla sätt, de är opålitliga, oärliga och ohygieniska.

Nej, nu får det vara nog! Jag vill inte gå i affärer och än mindre i livsmedelsaffärer där det finns hundar, och jag vill inte gå på kaféer och restauranger eller andra ställen där det finns hundar. Jag vill inte att en hund sitter och stör mig och dreglar efter mig när jag sitter och äter och dricker min mat och min dryck på något uteställe.

Djurvän ja, hundvän nej

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro