ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Inför gym för överviktiga

Insändare · 3 Okt 2017
Uppdaterad 3 Okt 2017
"Feven" anser att alltför många som gymmar stirrar ut överviktiga eller oerfarna. Det drabbar både killar och tjejer, skriver insändarskribenten.

"Feven" anser att alltför många som gymmar stirrar ut överviktiga eller oerfarna. Det drabbar både killar och tjejer, skriver insändarskribenten. Foto: TT


När vi överviktiga går in på gymet får vi jättemånga blickar och jag som tjej är trött på snacket, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Nuförtiden pratar alla om kroppen. Jag är en tjej som är trött på snacket.Nästan alla människor vill vara i bra form och vissa opererar sig för att snygga till sig. Bra kondition är nice.

Men vi får inte glömma att träna hjärnan.

Vissa tjejer simmar inte på grund av att de saknar självförtroende och skäms för sina på deras kroppar och samma sak gäller för killar på gymmet.

Jag tycker det borde finnas ett speciellt gym för oss med övervikt, för att få en chans att träna och få bättre hälsa.

På ett vanligt gym är nästan alla vältränade och är i bra form. När vi överviktiga går in där får vi jättemånga blickar. Vi måste vara snälla mot varandra.

Feven

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro