ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Jag är inte konstig – jag tänker efter

Insändare · 11 Mar 2018
Uppdaterad 11 Mar 2018
En del värdesätter att få vara ensamma och bilda sig en uppfattning innan de svarar.

En del värdesätter att få vara ensamma och bilda sig en uppfattning innan de svarar. Foto: Seth Doyle/Unsplash


Bara för att man inte låter orden rinna ur munnen, utan någon som helst substans, är man inte asocial, skriver "Annika".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Jag vill tacka Carl Gylling för att du tog upp ämnet introvert i din debattartikel. Jag betraktas också som »konstig« och många tycker min sociala kompetens är dålig, fast jag själv tycker den uppfyller alla krav man ska lägga i det uttrycket. Bara för att man inte låter orden rinna ur munnen, utan någon som helst substans, är man inte asocial.

Vi som värdesätter att få vara ensamma och vill bilda oss en uppfattning om det som sägs innan vi svarar, vi är faktiskt inte konstigare än alla som aldrig tänker efter. Jag tycker för övrigt att det är mycket mer givande att prata med en introvert personlighet, än en som anses vara »socialt välanpassad«.

Annika

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro