ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Jag blev sjuk av att jobba i vården

Insändare · 19 Okt 2018
Uppdaterad 19 Okt 2018
Människor måste vilja arbeta inom vården, annars riskerar vi att ­förlora en del av vår ­välfärd, skriver insändarskribenten.

Människor måste vilja arbeta inom vården, annars riskerar vi att ­förlora en del av vår ­välfärd, skriver insändarskribenten. Foto: Ani Kolleshi/Unsplash


Jag har valt att inte gå tillbaka till ett arbete inom vården igen, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Politiker pratar en massa men det är fort­farande på samma sätt 
nu som det var för tio år sedan. Jag vet, för jag är en av dem som blev sjuk av att gå till jobbet. Stressen tog ut sin rätt till slut och jag har valt att inte gå tillbaka till ett arbete inom vården igen.

Det måste till en förändring. Människor måste vilja arbeta inom vården, annars riskerar vi att ­förlora en del av vår ­välfärd.Det behövs fler fast anställda, det behövs schema­ändringar och det måste bli bättre betalt.

Förändras det inte så kommer fler och fler att lämna vårdyrket och konsekvenserna av det kommer att bli en sämre vård med längre vårdköer.Emilia, undersköterska

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro