ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Jag vill inte betala för repriser på tv

Insändare · 21 Jul 2018
Uppdaterad 21 Jul 2018
Repriser, repriser, repriser och det till fullt pris!. skriver insändarskribenten.

Repriser, repriser, repriser och det till fullt pris!. skriver insändarskribenten. Foto: Unsplash


Om du prenumererar på en tidning, skulle du då acceptera att de under sommaren fyllde tidningarna med artiklar de haft med tidigare under året?, skriver insändarskribenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Repriser, repriser, repriser och det till fullt pris! Jag betalar över 600 kronor i månaden för min tv-licens och mitt privata tv-kanalpaket. Under cirka tre månader per år anser tv-kanalbolagen att det är helt okej att till samma pris sända samma program som de sänt tidigare under året – med förklaringen ”under sommaren är det ändå ingen som tittar på tv”.

Om man då råkar vara en av alla dem som ändå tittar på tv under sommaren borde man få samma utbud av nya program på sommaren, då priset är det samma. Om du prenumererar på en tidning, skulle du då acceptera att de under sommaren fyllde tidningarna med artiklar de haft med tidigare under året?

Tv-sommar?

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro