ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

ANNONS

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Låt folk få sitta själva om de vill

Insändare · 24 Feb 2018
Uppdaterad 24 Feb 2018
Vissa vill sitta själv, samtidigt som det rasar en diskussion om huruvida det är okej att ta upp två platser i kollektivtrafiken eller om man måste sitta bredvid någon.

Vissa vill sitta själv, samtidigt som det rasar en diskussion om huruvida det är okej att ta upp två platser i kollektivtrafiken eller om man måste sitta bredvid någon. Foto: Unsplash


"Jag sätter mig aldrig vid sidan om någon annan", skriver "Ensampendlaren".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Eftersom debatten om väskor på sätet i kollektivtrafiken återigen blossat upp (16/2, 19/2, 21/2) vill jag bara säga att i stället för att gnälla kan man respektera att folk som sätter upp sin väska inte vill ha någon vid sidan om sig.

Jag sätter mig aldrig vid sidan om någon annan, jag står upp och väntar tills jag kan sitta själv eftersom jag inte har ett patologiskt behov av att tvinga mig på främmande människor och jag respekterar de som tydligt markerar att de vill sitta själva.

Jag gör själv detta genom att sitta på ytterplatsen och titta bort, kommer någon och likväl ska tvinga sig på reser jag mig med en ljudlig suck och ställer mig tills jag kan sitta själv igen.

Ensampendlaren

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro