ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Insändare: Låt folk plastikoperera sig som de vill

Insändare · 25 Apr 2019
Uppdaterad 25 Apr 2019

Foto: Unsplash


Många som jag känner tycker inte om att människor plastikopererar sig. Men jag tycker plastikoperationer kan vara bra, skriver "MA".

klar

Artikellänk är kopierad

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Många som jag känner tycker inte om att människor plastikopererar sig. Men jag tycker plastikoperationer kan vara bra.

Det är helt okej att göra plastikoperationer enligt mig, om känner man att man vill ändra något på sin kropp så får man göra det. Vissa gillar till exempel inte någon del av sin kropp, som de vill ändra på – då tycker jag att det är helt okej så länge du som person mår bra av det.

Det finns så klart även personer som kan överdriva plastikoperationer och det kan man tycka vad som helst om. Jag personligen tycker att det kan se mindre bra ut, men känner den personen att den vill se ut så, så ska den få det.

Jag tycker man ska respektera alla människor för hur de är och deras val i livet. Vill en person ändra på sitt utseende i ansiktet eller på kroppen är det helt upp till den själv.

MA

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro